Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Shumë qenë endacakë rrugëve të Kalabrisë, rrezikohen qytetarët


Dhjetëra qenë endacakë rrugëve të Kalabrisë, rrezikohen qytetarët.

Qentë endacakë janë problem i madh për kryeqytetin për një kohë të gjatë.

Faqja “Vrojtuesit e Qytetit”, ka shpërndarë një video nga lagjja Kalabria në Prishtinë, ku dhjetëra qenë endacakë shihen në mes të rrugës.

Shpeshherë, qentë endacakë janë bërë kërcenim për jetën e qytetarëve, si pasojë e moskujdesit dhe pamundësisë për strehim e ushqyerje adekuate.

Disa herë është raportuar se si qentë endacakë kanë shkaktuar lëndime të rënda fizike, por edhe trauma te fëmijët e të rriturit në Prishtinë.

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...