Grubi takon u.d. Ambasadorin Gjerman Otto Graf: Ndryshimet kushtetuese këtë vit!

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi, ka pritur në takim ushtruesin e...

Harrojeni seksin jashtë martesës; parlamenti indonezian tani e ndalon me ligj

Parlamenti indonezian ka miratuar ndryshime legjislative që ndalojnë seksin paramartesor dhe bëjnë ndryshime të tjera të rëndësishme në Kodin Penal të vendit.

 

Nënkryetari i Parlamentit, Sufmi Dasco Ahmad, tha se ishte në favor të ligjit i cili mori shumicën e votave në seancën plenare.

 

Ligji ne fakt kritikohet fort nga opozita dhe shoqeria civile dhe shihet si një pengesë për liritë në vendin me shumicë myslimane.

Latest Posts

Heshtja zgjedhore në Mal të Zi nis në mesnatë

Në Mal të Zi, në mesnatë fillon heshtja zgjedhore fillon, në prag të rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, që do të mbahet të...

Si mbërritën deri tek akpadia penale ndaj ish-presidentit, prokurorët e Manhatanit?

Akuza penale e ngritur ndaj ish-Presidentit Donald Trump në Nju Jork, rrjedh nga një pagesë për të siguruar heshtjen e aktores së filmave pornografikë...