Konjufca nga nesër për vizitë dy ditore në Shkup

Shkup, 11 dhjetor – Ministria e Punëve të Brendshme e informon opinionin se nesër dhe pasnesër për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të arrijë kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca.

Për këtë arsye, SPB Shkup do të ndërmerr masa për regjim të posaçëm të trafikut nëpër rrugët në pjesën më të gjerë të qytetit të Shkupit.

MPB-ja apelon deri te të gjithë qytetarët pjesëmarrës në trafik ti respektojnë urdhërat të cilat i japin nëpunësit e uniformuar policorë.