Investimet e paralajmëruara/ Avziu: Kodra e Diellit do të jetë qendër turistike më me renome në Ballkan!

rejtori i shoqërisë aksionere “Elem Turs” Adem Avziu në një prononcim ekskluziv për portalin Indeks.mk ka folur lidhur me investimet e fundit në qendrën turistike Kodra e Diellit në Tetovë.

Avziu duke përmendur investimet tha se synimi kryesor është që Kodra e Diellit të kthehet ne një qendër me renome në Ballkan dhe një pikë referuese për zhvillimin e turizmit dimëror.

Video:

https://youtu.be/810RAc-A22c