Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Grubi: Edhe vetëm një hap para fillimit të ndërtimit të korridorit 8

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se është përzgjedhur Konzorciumi IRD Engineering si konsulent për mbikqyrjen e realizimit të punimeve në korridorin 8 dhe 10D.

Grubi ka sqaruar se përgjedhja është bërë në mënyrë transparente, duke avancuar kështu punimet për këto projekte kapitale.

Statusi i plotë:

Një tjetër lajm të jashtëzakonshëm për Korridorin 8 dhe 10D dua ta ndaj me ju!

Konzorciumi ndërkombëtar i prirë nga IRD Engineering është përzgjedhur pas një procedure transparente të prokurimit publik nga Ndërmarrja Publike për Rrugët Shtetërore si konsulent dhe mbikëqyrës i procesit të negocimit të kontratës dhe realizimit të këtyre korridoreve nga kompania Bechtel Enka!

Po avancojmë çdo ditë e më tepër procesin e realizimit të këtyre projekteve kapitale infrastrukturore nga të cilat varet kahja progresive e zhvillimit të vendit.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0KYTXbqku7ie58whiwZD2oungAbTeE4dtTqANvJ7Jn8P7Exr9paiHvLsbjgSebHBal&id=100044385821029&mibextid=Nif5oz

Latest Posts

I njohur ndërkombëtarisht, artisti i grimit, Ernesti, fillon realizimin e masterclass për studentë

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...