Dramë e përgjakshme në një familje në Shkup

Sot (15.12.2022) në ora 01:45, zyrtarët policorë nga Sektori i Punëve të Brendshme në Shkup kanë arrestuar shtetasin V.F. nga Shkupi.

23 vjecari pas një zënke ka rrahur dhe ka kërcënuar bashkëshorten e tij 25 vjecare në shtëpinë e tyre në Shkup.