Superheronjtë argëtojnë ferizajasit


Superheronjtë argëtojnë ferizajasit duke u lëshuar me litar.

Në qytetin e Ferizajt sot zbarkuan superheronjtë.

Anëtarë nga Klubi Alpin “Prishtina”, të veshur me kostume të figurave të dashura për fëmijë, u lëshuan me litar nga çatia e objektit të komunës. Kjo për disponimin e ferizajasve me rastin e festave të fundvitit, si kurbetqarët dhe fëmijët.

Edhe rrezet e diellit në mesditë i dhanë hijeshi aktivitetit që sivjet u zhvillua për herë të dytë. Mirënjohës për shfaqjen e të preferuarve të tyre ishin më të vegjlit.

Ngjarja u mbyll me fotografi të shumta të më të vegjëlve me heronjtë e maskotat që po dhuronin shfaqje në oborrin e Komunës.