Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Lista e plotë/ Këta telefona nuk do të kenë më akses në “Whats App” nga 31 dhjetori

“Whats App” është një nga aplikacionet më të përdorura për komunikim në mbarë botën.

 

Por së fundmi më updatet e reja, “Whats App” ka lëshuar një njoftim, ku thotë se apliacioni nuk do të punojë më në telefonat e vjetër.

 

Për 49 telefona inteligjentë, Whats App nuk do të jetë i aksesueshëm nga 31 dhjetori.

 

Për të vazhduar me përparimet më të fundit në teknologji, ne rregullisht ndalojmë mbështetjen e sistemeve operative më të vjetra për t’i drejtuar burimet tona për të mbështetur ato më të fundit. Nëse ndalojmë së mbështeturi sistemin tuaj operativ, do të njoftoheni dhe do t’ju kujtohet disa herë për të përmirësuar pajisjen tuaj për të vazhduar përdorimin e WhatsApp.”- shprehet një zëdhënës i Whats App raporton The Sun.

 

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...