E rëndë/ Mbështetësit e Kasamit “ofendojnë” dhe “poshtërojnë” administratorët e Tetovës!?

Sikur të mos mjaftojnë skandalet dhe dështimet e njëpasnjëshme, të Bilall Kasamit dhe Lëvizjes Besa, aktivistët e Bilall Kasamit duke dashur të mbrojnë kryetarin kanë filluar ti ofendojnë dhe poshtërojnë edhe administratorët e Komunës së Tetovës.

Kjo ka ndodhur së fundmi kur një aktivist dhe mbështetës i Kasamit duke dashur të lavdërojë kreun e Komunës, për një projekt të kryer ka ofenduar dhe poshtëruar administratorët e Tetovës të cilët i ka quajtur të përgjumur.