Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Reagon Edi Rama: Barrikadat nuk janë në frymën e Ballkanit të Hapur

Kosova dhe Serbia kanë treguar dëshirën e tyre për paqe e bashkëpunim rajonal me marrëveshje si ajo për letërnjoftimet që ishte edhe zgjidhja e Ballkanit të Hapur.
Barrikadat e reja e të përditshme nuk janë në frymën e Ballkanit të Hapur, e cenojnë rëndë atë dhe çdo proces progresist dhe integrues, barrikadat na kthejnë prapa në kohën e izolimit.
Bëjë thirrje që barrikadat të hiqen dhe palët të ulen e të vazhdojnë të dialogojnë. Presidenti Vuçiq duhet ta ushtrojë ndikimin e tij mbi serbët e veriut të Kosovës në këtë pikë dhe siç e kam thënë, e përsëris, arsyet, cilatdoqofshin ato diskutohen dhe nuk duhet të përdoren si armë kundër policisë dhe rendit ligjor.
Sulmet ndaj policisë së Kosovës janë të papranueshme dhe të dënueshme.

Latest Posts

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...