Vetaksident në Prishtinë


Vetaksident në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë.

Një vetaksident ka ndodhur në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë.

Sipas dëshmitarëve vetëm një person ka qenë brenda në veturë, dhe sipas tyre, personi në fjalë nuk ka pësuar lëndime.