Vizion Plus uron shqiptarët: Gëzuar Vitin e Ri 2023!

2023 trokiti!

 

Viti i Ri i gjeti shqiptarët sikurse e do tradita në tryeza familjare duke trokitur gotat dhe shkëmbyer urime dbe përqafime në mjedise të ndryshme, familje dhe lokale.

 

Nuk munguan edhe fishekzjarret e shumta, diku individuale e diku të organizuara!

 

Vizion Plus uron të gjithë shqiptarët, gëzuar Vitin e Ri 2023 dhe qoftë ky një vit sa më i mbarë, plot shëndet e gëzime.