Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Pozhari për shtesat mujore për fëmijë: Me aq pare munden me e ble veç nga një kifle për 20 ditë


Ministri i Financave, Hekuaran Murati, ka njoftuar sot se ka filluar aplikimi për shtesa për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare, kjo shtesë është 10 euro në muaj.

Ndaj këtij vendimi ka reaguar analisti Xhevdet Pozhari duke qenë kritik për shumën e mbështetjes.

“Kallxoni Hekuran Muratit se me aq pare, për 20 ditë fëmijët munden me e ble veç kah një kifle. Se është t’u kujtu që namin e ka bo!”, ka shkruar Pozhari.

Pozhari ka thënë se këtyre prindërve iu ndalen “20-30 fish” më shumë taksa.

“Ndërkohë, prindërve të këtyre fëmijëve çdo muaj nga paga ju ndalen taksat 20-30 fish ma shumë se sa ky 10 eurosh, me të cilat paguhen Hekurani me të tjerët. Këta që mundohen me na e shit si sukses kulmor të qeverisjes ndarjen e 10 eurove në muaj për fëmijë! Allahile, na kurseni nga kopallat”, ka përfunduar Pozhari shkrimin në llogarinë e tij në Facebook.

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...

Drejtorët Rustemi dhe Berberi realizuan takim pune, diskutuan mbi infrastrukturën e Korridorit 8

Drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Ejup Rustemi dhe drejtori i Autoritetit rrugor shqiptar, Evis Berberi, së bashku me ekipet e tyre realizuan...