Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

VMRO, LEVICA dhe BESA të koordinuar kundër Edi Ramës

Takimi në Tiranë është për të shpëtuar karrierën politike të Kovaçevskit dhe Ahmetit, të mbështetur nga Apasiev i cili luan një patriot të rremë, thonë nga VMRO-DPMNE.

“Kovaçevski nuk ka asgjë kundër takimit në Tiranë, edhe pse çështjet maqedonase diskutohen jashtë vendit, prandaj sheh gomën për të shpëtuar karrierën e tij politike. A është takimi në Tiranë me kërkesë të Kovaçevskit?

Cili do të jetë rezultati i takimit në Tiranë, a do t’i mësojë Ahmeti në Tiranë agjendën e gjelbër apo do t’i sjellë një platformë të dytë të Tiranës – Kovaçevskit, i cili për të shpëtuar veten duhet ta pranojë atë?

Marrëveshja e vetme që duhet të jetë mes të gjitha partive politike në Maqedoni, jo në Tiranë, është bashkimi kundër krimit të LSDM-së dhe BDI-së dhe një marrëveshje për zgjedhjet që të vendosë populli”, thuhet në deklaratën e VMRO DPMNE-së.

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...