Grubi: Qendra Informative Kulturore në Tiranë një prej projekteve të realizuara kombëtare

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë, Artan Grubi sot gjatë vizitës në Tiranë ka qëndruar edhe tek Qendra Informative Kulturore në kuadër të ambasadës, duke e cilësuar si një prej projekteve të realizuara ndërqeveritare dhe kombëtare me Republikën e Shqipërisë

Qendra Informative Kulturore në kuadër të ambasadës së vendit tonë në Tiranë është një prej projekteve të realizuara ndërqeveritare dhe kombëtare me Republikën e Shqipërisë, ka shkruar mes tjerave Grubi.

Ja postimi i plotë:

Qendra Informative Kulturore në kuadër të ambasadës së vendit tonë në Tiranë është një prej projekteve të realizuara ndërqeveritare dhe kombëtare me Republikën e Shqipërisë.

Bashkë me kryetarin Ali Ahmeti, nënkryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi dhe Sekretarin e përgjithshëm, Faton Ahmeti u mirëpritëm në hapësirat e kësaj qendre nga drejtoru Zllatko Origjanksi, me të cilin bashkëbiseduam mbi misionin e rëndësishëm të ruajtjes dhe avancimit të vazhdueshëm të bashkëpunimit kulturor mes vendit tonë dhe Republikës së Shqipërisë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=721955115960676&set=pcb.721955142627340