Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

“Pakoja e Madhe”/ Rama: Nënat kryefamiljare kanë marrë bonusin e premtuar

“Pakoja e Madhe” e premtuar nga kryeministri Edi Rama në fund të vitit 2022 është hapur që prej një janarit ku kanë përfituar nënat të cilat janë me 3 fëmijë dhe nuk kanë mundësi të futen në punë, personat me ndihmë dhe përkrahje sociale.

 

Po ashtu, pensionistët dhe personat me aftësi të kufizuara morën nga 8.000 lekë.

 

Veç tyre dhe nënat kryefamiljare do të kishin mundësi që të aplikonin për të përfituar ndihmën për pagimin e sigurimeve shoqërore nga shteti.

 

Me anë të një postimi në Facebook, Kryeministri Edi Rama është shprehur se tashmë nënat kryefamiljare e kanë marrë bonusin e premtuar dhe se i uron shëndet dhe një vit sa më të mbarë.

 

Të gjitha nënat kryefamiljare e morën këto ditë sipas premtimit bonusin e Pakos së Madhe dhe urojmë ta kenë sa më të mbarë e me shëndet të plotë, vitin që sapo ka nisur”, shkruan Rama.

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...