Bilalli-Zendeli: Nën udhëheqjen e Ali Ahmetit ruajmë diskursin proeuropian dhe fokusin drejt BE

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga kryeparlamentari z. Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë z. Artan Grubi, ministra, zëvendësministra, deputet, drejtor dhe zëvendësdrejtor si dhe bashkëpunëtorë të tjerë sonte ka nisur takimet me qytetarë dhe aktivist partiak nga fshati Çegran i komunës së Gostivarit.

“Qëllimi i takimit është që ne të ju dëgjojmë dhe ju të flisni. Unë uroj dhe shpresoj që do punojmë fortë që pikënisja në Çegran të vazhdojë. Situata aktuale politike vërtetë kërkon përkushtim dhe seriozitet që të ruhet kursi properendimore që nuk do reflektohet vetëm për të ardhmen në vend por edhe në rajon. Ju garantoj se nën udhëheqjen e Ali Ahmetit do bëjmë ç’mos që të ruajmë këtë diskurs dhe të fokusohemi drejt BE dhe të çojm amanetin në vend se dielli për shqiptarët lind në perendim”, ka theksuar kështu deputetja Bilalli-Zendeli.