Rikthehet artisti Ervin Gonxhi jo me një por me 3 super projekte

Ai është një artist unik dhe mjeshtër si muzikant. E nëse mendoni se ai po e ka lënë mënjanë muzikën e keni shumë gabim, pasi ai ka sjellë jo një por 3 projekte të bukura muzikore. E kemi fjalën për Ervin Gonxhi ku na vjen në fillim me këngën ” Shoqnia ” duet me këngëtaren Eli Malaj, projekti i dytë quhet ” Tirona ime ” duet ne Senad Sabliqi dhe e treta është projekti solo me titull ” India “. Ptojektet që kanë ardhur me klipe janë mjaft interesante e kanë nisur të pëlqehen mjaft e të marrin mjaft shikime edhe në kanalin youtube. Mjafton që ti klikoni në linkun më poshtë e të argëtohuni me këto super projekte ardhur nga artisti Ervin Gonxhi. Ndërsa mësojmë se Ervini punon edhe këngë duke qenë producent edhe për këngëtarë të tjerë.