Grubi: Ky gjak i derdhur do të jetë thirrje e fuqishme drejtësie përballë së cilës askush nuk mund të qëndronte më duarkryq

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi me rastin e përkujtimit të masakrës së Reçakut ka shkruar se ky gjak i derdhur do t’i dëshmojë botës mizorinë dhe gjenocidin serb në Kosovë, do të jetë thirrje e fuqishme drejtësie përballë së cilës askush nuk mund të qëndronte më duarkryq.

Kujtojmë sot me dhimbje 15 janarin e vitit 1999, datë e shkruar me gjakun e lirisë së 45 martirëve të Reçakut.
Ky gjak i derdhur do t’i dëshmojë botës mizorinë dhe gjenocidin serb në Kosovë, do të jetë thirrje e fuqishme drejtësie përballë së cilës askush nuk mund të qëndronte më duarkryq.
Lavdi e përjetshme martirëve të Reçakut dhe të rënëve për lirinë e Kosovës!
https://www.facebook.com/photo?fbid=724849332337921&set=a.262689901887202