Pranga “skifterave” shqiptarë që tmerruan Athinën

Arrestohen katër shqiptarë në Athinë pasi akuzohen për shume vjedhje.

Sipas policise greke ne pranga kane rene: Adi Kala 33-l vjeç, Indrit Arifaj 20 vjeç, Mario Hoxha 19 vjeç dhe Altin Mustafaj 24 vjeç.

Po ashtu êshtë shpallur në kërkim Armando Roko 20 vjeç.

Grupi i shqiptareve grabiste kryesisht ne zonen e Atikes.

Ne qender te vjedhjeve ishin biznese dhe banesa.