Ndërron jetë Faruk Zeqiri, drejtori i gjimnazit “Zef Lush Marku” në Shkup

Ka ndërruar jetë nga një sulm në zemër, drejtori i Zef Lush Markut në Shkup, Faruk Zeqiri, njëherit edhe vëllau i Muhamed Zeqirit.

Faruk Zekiri ishte një drejtor i njohur i shkollës “Zef Lush Marku” dhe një personalitet i respektuar në komunitetin e arsimit.

Vdekja e tij e hershme është një humbje e madhe për familjen e tij, miqtë dhe kolegët e tij, si dhe për komunitetin e arsimit në tërësi.

Lëvizja e tij do të mbahet në kujtim dhe do të nderohet për kontributin e tij në fushën e arsimit.