Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...

2.6 mln dollarë në dispozicion të komunave për projekte, drejtori Rexhepi nënshkruan marrëveshje me UNDP

Sot me kënaqësinë më të madhe e nënshkrova marrëveshjen me z. Armen Grigorjan, përfaqësues i përhershëm i UNDP-së për realizimin e projektit: Ndërtimi i kapaciteteve komunale për implementimin e projekteve – faza 2. Komunat dhe qendrat do të kenë mjete plotësuese në shumë prej 1.6 milionë dollarë për përpunimin e dokumentacionit teknik cilësor për të cilin viteve të kaluara ka treguar se ka mungesë. Vazhdojmë të punojmë në favor të qytetarëve dhe në përmirësimin e cilësisë së jetës njëlloj për të gjithë në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Vlera e projektit është 2.612.516 dollarë prej të cilëve 500.000 janë bashkëfinancim i Byrosë për Zhvillim Rajonal.

https://www.facebook.com/photo?fbid=483844507268907&set=pcb.483844550602236

Latest Posts

Nëse i shihni diku këta dy persona, lajmërojeni menjëherë policinë

Policia shpall në kërkim dy persona nga Drenasi Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim dy persona nga Komuna e Drenasit, pasi dyshohen për veprat...

Berisha kërcënon Ramën para 11 shkurtit: Largohu, ose do përballesh me probleme të mëdha

Teksa ashpërsoi gjuhen ndaj Ramës që refuzoi të merrte pojesë në seancën parlamentare të kësaj të enjte I kërkuar nga opozita për sqarime...

Komisioni Evropian miratoi një donacion shtesë prej 22,5 milionë euro për sistemin rajonal të menaxhimit të mbeturinave

Pas nënshkrimit të Marrëveshjes për hua me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me të cilën u siguruan 55 milionë euro për zhvillimin e...

Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...