Eldin Ademi: BDI është parti e cila gjithmonë ka përfaqësuar vlerë për gjithë popullin

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Jegunovcës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë...

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendimin me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 2,90% në raport me vendimin e datës 16.1.2023.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 rriten për
2,50 den/l, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të
Lehtë për Amvisëri (EL-1) rriten për 2,00 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 1,355 den/kg dhe do të jetë 40,814 den/kg.
Nga data 21.1.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 82,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 85,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 83,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 83,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 40,814 (denarë/kilogram)

Latest Posts

Ali Ahmeti sonte takon qytetarët e komunës së Tearcës, tek restorant “Ulqini”

Kryetari i BDI Ali Ahmeti sonte me bashkëpunëtorë pritet që të takojë qytetarët në komunën e Tearcës, njoftojnë nga BDI. Takimi do të fillojë në...

Arrestohet Alda Klosi, ish-zyrtarja e lartë së cilës pastruesja i vodhi qindra mijëra euro

Arrestohet nga policia nga Tirana Alda Klosi, ish-drejtoresha e koncesioneve në Ministrinë e Ekonomisë. Ish-zyrtarja e lartë, e cila ka qene edhe shefe kabineti...

Scholz: Qeveria gjermane do të vazhdojë të punojë ngushtë me Melonin

Qeveria gjermane dëshiron të vazhdojë bashkëpunimin e saj të ngushtë me udhëheqjen e re italiane nën kryeministren e djathtë Giorgia Meloni, deklaroi kancelari...