Osmani: Nga 2001 e këndej shqiptarët po kalojnë një periudhë të artë

Ka vazhduar edhe sot takimi i kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti me qytetarë të komunës së Gostivarit më saktësisht me banorët e Qendrës, Xhamixhid, Lagja e re, Lagja e re 1, Silika, Zona e 6 dhe Mllaki. Krahas kryetarit Ahmeti, me fjalë rasti të pranishmëve ju janë drejtuar edhe kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, shefi i grupit parlamentar dhe nënkryetar i BDI Arbër Ademi, kryetari i degës së BDI Gostivar Valdet Xhaferi, nënkryetari i degës së BDI Gostivar Nexhati Jakupi si dhe deputetja Arta Bilalli Zendeli.

Në demokraci ky është kuvendi më i lartë i institucioneve dhe një organizatë politike që del dhe ballafaqohet me njerëzit kështu nuk duhet të ketë frikë për të ardhmen. Dua të përgëzoj për degën e re kryetarin që kohëve të fundit ka sjellë freski në organizimin politik duke vazhduar një bashkëbisedim dhe përulje ndaj njerëzve dhe mendoj se është vlerë e shtuar kjo mënyrë e veprimtarisë politike. Nëse i merni epokat e Maqedonisë janë disa prej tyre dhe nëse i ndani në 20 vjeçar në 100 vitet e fundit dhe tash që po kalojmë një periudhë e artë e shqiptarëve nga 2001 e këndej kur një popull i margjinalizuar bëhet zot në shtëpinë e vet dhe merr përgjegjësinë për fatin dhe të ardhmen e vet, ka theksuar Bujar Osmani.