Valdet Xhaferi: Vazhdojmë t’iu qasemi ndryshe problemeve të qytetarëve

Ka vazhduar edhe sot takimi i kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti me qytetarë të komunës së Gostivarit më saktësisht me banorët e Qendrës, Xhamixhid, Lagja e re, Lagja e re 1, Silika, Zona e 6 dhe Mllaki. Krahas kryetarit Ahmeti, me fjalë rasti të pranishmëve ju janë drejtuar edhe kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, shefi i grupit parlamentar dhe nënkryetar i BDI Arbër Ademi, kryetari i degës së BDI Gostivar Valdet Xhaferi, nënkryetari i degës së BDI Gostivar Nexhati Jakupi si dhe deputetja Arta Bilalli Zendeli.

Po e përmbyllim gati javën e takimeve dhe bashkëbisedimit që e bën lideri ynë me qytetarët tanë në çdo pjesë të qytetit. Me të vërtetë gjatë gjithë këtyre takimeve dhe bisedave që kemi pasur kemi marrë dhe përcjellë porosi të pastra nga bashkëqytetarë tanë. Ne si degë e BDI, me gjithë ekipin paraprakisht kemi qenë në një kontakt intenziv me çdo qytetarë dhe me gjithë ata që kanë shprehur gatishmëri të jenë në kontakt me ne. Nga gjithë këto takime kemi parë se me të vërtetë qyteti ynë në nivel lokal dhe pushtetit vendor ka telashe dhe shqetësimë serioze andaj sonte e ditëve në vijim lideri së bashku me ekipin e tij janë këtu që të mund të jap një trajtim më ndryshe dhe qasje bashkëqytetarëve tanë sepse e meritojmë, vlerësoi Valdet Xhaferi.