Faton Ahmeti: Rinia e Gostivarit tregoi se mbështet vizionin e kryetarit tonë

Bashkimi Demokratik për Integrim ka përmbyllur takimet e saj informative nën moton “Bashkë për në Europë” në Gostivar me takimin që realizoi me Forumin Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar.

Të rinjve të pranishëm iu drejtua Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, Kryetari i Forumit Rinor të BDI-së Avni Rustemi dhe Kryetari i Degës së BDI-së në Gostivar, Valdet Xhaferi.

Rinia e Gostivarit tregoi se mbështet vizionin e kryetarit tonë, është me kryetarin tonë dhe do të jetë krahë Ali Ahmetit në rrugën tonë bashkë për në Europë. E nderuara rini, ju jeni avangarda e rinisë sonë,ju jeni ata të cilët do e përcillni misionin e kryetarit tonë, ju jeni ata të cilët do i ecni përpara të gjitha proceset tona politike. Kryetari jonë është ai që ka hapur gjithmonë rrugën për të rinjtë, ai i cili gjithmonë të rinjve ju ka dhënë një krahë edhe më të fuqishëm për të na përfaqësuar në të gjitha nivelet e pushtetit, qoftë pushteti partiak, qoftë pushteti legjislativ, qoftë edhe në ekzekutiv.