Kujdeset i vetëm për 5 fëmijët e tij dhe jeton me asistencë sociale, burri nga Gjakova kërkon kulm mbi kokë


Babai që po kujdeset i vetëm për 5 fëmijët e tij dhe jeton me asistencë sociale, kërkon kulm mbi kokë.

Prenk Nreca nga fshati Pjetrashan i Gjakovës ka vite që këtë shtëpi e ndan me 5 fëmijët e tij.

Pas ndarjes nga ish-bashkëshortja, padyshim që vështirësitë për të rritur fëmijët i vetëm kanë qenë të mëdha.

Megjithatë ai thotë se ia del, pasi jetën po ua kushton atyre.

39-vjeçari jeton me asistencë sociale, ani pse shpeshherë punon dhe fëmijët i lë vetëm në shtëpi.

Gjithçka që Nreca nga Gjakova kërkon është ndërtimi i një shtëpie për 5 fëmijët e tij.