Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...

Shumica e shqiptarëve besojnë se shteti është i përgatitur për tu përballur me krizën energjetike

Në anketën e zhvilluar nga IPIS e cila u prezentua gjatë emisionit DETEKTOR në TV SITEL, ku ishte i ftuar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, nga të anketuarit shqiptarë 47% besojnë se shteti është i përgatitur për tu përballur me krizën energjetike gjatë periudhës në vijim, për dallim nga të anketuarit maqedonas nga të cilët vetëm 28% besojnë se shteti ka kapacitet të përballet me krizën energjetike.

“Pas shumë viteve të gjitha kapacitet energjike në vend janë duke punuar për prodhimin dhe furnizimin me energji elektrike” tha Bekteshi.

Gjithashtu, Bekteshi përsëriti se nga 1 janari 2023 do të ketë çmime më të lira të energjisë elektrike për amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël.

“Gjithsej 99.2% e amvisërive në vend do të kenë ulje të çmimit të energjisë elektrike” ka deklaruar Bekteshi.

Latest Posts

Nëse i shihni diku këta dy persona, lajmërojeni menjëherë policinë

Policia shpall në kërkim dy persona nga Drenasi Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim dy persona nga Komuna e Drenasit, pasi dyshohen për veprat...

Berisha kërcënon Ramën para 11 shkurtit: Largohu, ose do përballesh me probleme të mëdha

Teksa ashpërsoi gjuhen ndaj Ramës që refuzoi të merrte pojesë në seancën parlamentare të kësaj të enjte I kërkuar nga opozita për sqarime...

Komisioni Evropian miratoi një donacion shtesë prej 22,5 milionë euro për sistemin rajonal të menaxhimit të mbeturinave

Pas nënshkrimit të Marrëveshjes për hua me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me të cilën u siguruan 55 milionë euro për zhvillimin e...

Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...