Xhaferi: Çdo zjarr shuhet me vullkan e ky është vullkani i cili ka shuar zjarrin e ndezur në Gostivar

Bashkimi Demokratik për Integrim ka përmbyllur takimet e saj informative nën moton “Bashkë për në Europë” në Gostivar me takimin që realizoi me Forumin Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar.

Të rinjve të pranishëm iu drejtua Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, Kryetari i Forumit Rinor të BDI-së Avni Rustemi dhe Kryetari i Degës së BDI-së në Gostivar, Valdet Xhaferi.

Unë i kam bërë dy dekada bartës të funksioneve në këtë subjekt, në dy dekada si në brigadë po edhe në parti, krahë dhe shpirt kënd tjetër përpos se rininë e këtij vendi. Andaj nga këtu e tutje, ju rini më keni mbështetës të pakushtë dhe në çdo hap, në çdo veprim tuajin. Ne do të jemi shpina juaj. Është koha të dilni në vijën e parë të frontit politik. Jemi në dekadën e tretë të veprimtarisë politike, është dekada juaj dhe dy dekadat e ardhme të juajat, që nga ky mësim këtu të mund të vini në dekadën e katërt të bartni procesin te ata që vijnë pas jush. Ditën e djeshme lexova një shkrim të një analisti duke bërë ironizimin e zjarrit në BDI, qenka i vogël apo i madh dhe se zjarri me zjarr nuk shuhet. Le ta dijnë se çdo zjarr shuhet me vullkan e ky është vullkani i cili sonte përfundimisht ka shuar zjarrin e ndezur në degën e BDI-së në Gostivar.