Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...

Besimi: Vizioni, vendosmëria dhe transformimet, pika që karakterizojnë BDI

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga kryeparlamentari z. Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë z. Artan Grubi, ministra, zëvendësministra, deputet, drejtor dhe zëvendësdrejtor si dhe bashkëpunëtorë të tjerë, sonte ka vazhduar takimet me qytetarë dhe aktivist partiak nga qyteti i Tetovës, përkatësisht nga këshillat vendor Reçicë e Madhe, Reçicë e Vogël 1 dhe 2, Teqe, Bregu i Diellit dhe Jashtë Vardarit.

Janë tre aspekte që sonte dua ti veçoj dhe që janë të shkruata në të gjitha programet e BDI-së. E para është vizioni, e dyta vendosmëria dhe e treta transformimet, pika që karakterizojnë Bashkimin Demokratik për Integrim. Vizinë i BDI-së është perspektiva për të menduar dhe vepruar. Vendosmëria ka të bëjë me përgjegjësi. Ne jemi mësuar të marrim përgjëgjësi dhe të mos e keqpërdorim atë. Ndërsa e treta, transformim kërkon të transformosh shoqërinë dhe të vetë-transformohesh. Pra, cili subjekt tjetër politik ka arritur ti ruaj këto aspekte transformuese më shumë se sa BDI? Ideja që kanë bartë me gjenerata, është mishëruar sot në kryetarin tonë z. Ali Ahmeti. Kryetari çdo mëngjës që dëgjohemi të gjithëvë në thotë të njejtën porosi: “Përgjegjësi, sinqeritet dhe përkushtim në punët që keni marrë”, sqaroi ministri Besimi.

Latest Posts

Nëse i shihni diku këta dy persona, lajmërojeni menjëherë policinë

Policia shpall në kërkim dy persona nga Drenasi Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim dy persona nga Komuna e Drenasit, pasi dyshohen për veprat...

Berisha kërcënon Ramën para 11 shkurtit: Largohu, ose do përballesh me probleme të mëdha

Teksa ashpërsoi gjuhen ndaj Ramës që refuzoi të merrte pojesë në seancën parlamentare të kësaj të enjte I kërkuar nga opozita për sqarime...

Komisioni Evropian miratoi një donacion shtesë prej 22,5 milionë euro për sistemin rajonal të menaxhimit të mbeturinave

Pas nënshkrimit të Marrëveshjes për hua me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me të cilën u siguruan 55 milionë euro për zhvillimin e...

Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...