Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...

Xhaferi: Për proceset e rëndësishme që kemi bërë është dashur punë, përkushtim dhe përgjëgjësi

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga kryeparlamentari z. Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë z. Artan Grubi, ministra, zëvendësministra, deputet, drejtor dhe zëvendësdrejtor si dhe bashkëpunëtorë të tjerë, sonte ka vazhduar takimet me qytetarë dhe aktivist partiak nga qyteti i Tetovës, përkatësisht nga këshillat vendor Reçicë e Madhe, Reçicë e Vogël 1 dhe 2, Teqe, Bregu i Diellit dhe Jashtë Vardarit.

Sonte kam ndryshuar qasjen e fjalimit tim. Në Tetovë nuk ekziston zjarri! BDI është ndërtuar mbi themele e shtylla të forta. I dashur komandant, kemi hyrë në dekadën e tretë të ekzistimit të BDI-së dhe më kujtohet 3 tetori i vitit 2002, kur ne deputetët e BDI-së ishim përbërja parlamentarë që kishim deputetën e parë grua në përbërjen tonë, zonjën Teuta Arifi, ish-kryetaren e Komunës së Tetovës. E përmenda këtë rast sepse në atë kohë ndërmjet kolegëve deputetë përflitej se si shqiptarët kanë arritur që të kenë deputete grua, të jetë kryetarja e parë e komisionit për politikë të jashtme që sot e trashegon Bujari si Ministër i Jashtëm. Për këto procese është dashur punë, përkushtim dhe përgjëgjësi ndaj juve që na e dhatë atë mandate, tha Xhaferi.

Latest Posts

Nëse i shihni diku këta dy persona, lajmërojeni menjëherë policinë

Policia shpall në kërkim dy persona nga Drenasi Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim dy persona nga Komuna e Drenasit, pasi dyshohen për veprat...

Berisha kërcënon Ramën para 11 shkurtit: Largohu, ose do përballesh me probleme të mëdha

Teksa ashpërsoi gjuhen ndaj Ramës që refuzoi të merrte pojesë në seancën parlamentare të kësaj të enjte I kërkuar nga opozita për sqarime...

Komisioni Evropian miratoi një donacion shtesë prej 22,5 milionë euro për sistemin rajonal të menaxhimit të mbeturinave

Pas nënshkrimit të Marrëveshjes për hua me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me të cilën u siguruan 55 milionë euro për zhvillimin e...

Grubi: Korridori 8 shumë domethënës për qytetarët, ekonominë dhe për lidhje rajonale

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë – Artan Grubi i shoqëruar nga kryeministri Dimitar Kovaçevski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, zëvendësministri Bekim Rexhepi,...