Lil $tar godet përsëri me hitin e ri “Nasty”

Lil $tar ka publikuar projektin më të ri të cilin e ka titulluar “Nasty”, një këngë mjaft e bukur e cila pason pas disa projekteve të cilat ai i ka publikuar deri më tani. Kënga është publikuar në rrjetin social Instagram dhe ju mund të dëgjoni dhe vlerësoni punën më të re nga Lil $tar.

https://www.instagram.com/necku.sefa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=47cc0fed-ae08-4e0b-b920-d3f1241fbea6