Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Grubi: Politikat rinore janë pikë e fortë e BDI-së

Duke i’u përgjigjur një qytetari nga Bogovina, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka thënë se i gjithë ekipi që i përfaqëson qytetarët në ekzekutiv është në moshë relativisht të re.

Sipas Grubit, që nga përfaqësuesit në këshillat komunal, drejtoritë, ministritë etj.

“Politikat rinore janë pikë e fortë e BDI-së ndaj të rinjtë janë pjesë e këshillave vendor, janë të përfaqësuar në ekzekutivin e partësë, shumica prej tyre janë drejtor në drejtori të mëdha. BDI u jep një theks të veçantë rinisë, për të ju prirë proceseve. Edhe në kohën e luftës, edhe në vitin 2001, edhe në sfidat e sotme drejt BE-së kemi gjetur gjeneratat e duhura qe ti ecin këto procese përpara. Tashmë ka ardhur koha e cilësisë së jetës dhe investimeve moderne infrastrukturore,prandaj gjithmonë kemi gjetur gjeneratat e duhura, sepse janë sfida të reja të një kohe të re, për një gjeneratë të re. Kryetari i Komunës së Bogovinës le ta themeloj se qendrën rinore sepse besoj do të ketë përkrahje nga të gjtihë”, deklaroi Grubi.

Latest Posts

I njohur ndërkombëtarisht, artisti i grimit, Ernesti, fillon realizimin e masterclass për studentë

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...