Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Qytetarët në Vrapçisht njëzëri para Grubit: Asnjëherë nuk kemi qenë më mirë në Qeveri

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka vazhduar takimet me qytetarët e komunës së Vrapçishtit. Krahas kryetarit Ahmeti, të pranishmëve me fjalë rasti ju janë drejtuar edhe kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Ali Ahmeti, deputeti Bajram Kadrija si dhe kryetari i degës së BDI Vrapçisht Nebi Rexhepi.

Sot më në fund, kompania italiane IRD DORËZOI GARANCE BANKARE DHE nënshkroi kontratën për konsulent mbikqyrës për projektin Korridori 8, Ditën e enjtë në ora 09:00 do ta nënshkruajmë kontratën më kompaninë e përzgjedhur dhe të fillojnë punët me Bechtel Enka për Korridorin 8, me një autostradë me nga tre korsi dhe do lidhim shtetin tonë me Shqipërinë dhe jo vetëm. Është një projekt super i madh ndaj kemi ndarë 300 milion euro vetëm për këtë projekt, nga të gjitha investimet kapitale, nga 800 milion euro buxhet i përgjithshëm, 300 milion shkojnë vetëm për këtë projekt. A kemi qenë ndonjëherë më të fuqishëm në qeveri? ASNJEHERË, sqaroi Grubi.

Latest Posts

Ernesti së shpejti do bëj ‘boom’ në botën e grimit, ja si

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...