Faton Ahmeti: Prezenca masive tregon përkahje për ta përmbushur hapin drejt integrimit në BE

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka vazhduar takimet me qytetarët e komunës së Bërvenicës. Krahas kryetarit Ahmeti, të pranishmëve ju janë drejtuar edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti, ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, si dhe kryetari i degës së BDI në Bërvenicë Arkin Jahiji.

Ky është takimi i 18-të me rradhë që në zhvillojmë më anëtarësinë që kemi dhe kjo prezencë masive tregon përkahje dhe disponim nga të gjithë për të biseduar me ne dhe për ta përmbushur edhe këtë hap drejt integrimit të vendit në BE. Na priftë e mbara në sfidat e ardhshme dhe dalshim faqebardhë, tha Ahmeti.