Bedri Fazliu: Së bashku do vazhdojmë të përkrahim çdo projekt që na dërgon drejt standardeve të BE

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Zhelinës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë mbajtur edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti, deputeti Bedri Fazliu si dhe kryetari i degës së BDI në Zhelinë, Emir Sulejmani.

Unë do të ndalem tek disa nga sukseset e kësaj qeverie. U përballëm më krizën e pandemisë, me krizën energjetike dhe arritem dhe po arrijme ta menaxhojmë mirë. U bë regjistrimi i popullsisë, përkrahëm rritjen e pagave dhe pensioneve, arritem marrëveshje për pagesat e të punësuar në arsim, përkrahëm projekte nëpër komunat tona për investime infrastrukturore, bujqësre, menaxhim me mbeturina e depone si dhe investime të tjera. Buxheti i këtij viti është akoma më shpesdhënës, ndaj së bashku do të vazhdojmë të përkrahim çdo projekt që na dërgon drejt standardëve të Bashkimit Europian. Vendi është anëtar i plotë në NATO, ndaj si deputet jam krenar që kam votuar shumë ligje të ndryshme, përfshirë dhe miratimin e propozimit francez, ndaj kjo rrugë duhet të vazhdoj sepse sjell investime dhe stabilitet ekonomik në vendin tonë, tha Fazliu.