Faton Ahmeti: Vetëm në diskutim me qytetarët përmirësohet puna jonë

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Zhelinës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë mbajtur edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti, deputeti Bedri Fazliu si dhe kryetari i degës së BDI në Zhelinë, Emir Sulejmani.

Kënaqesi e jashtëzakonshme është që në çdo takim rritet numri i pjesëmarrësve që dëshmon se populli beson dhe bashkëpunon më idenë e liderit Ali Ahmeti, sepse çdo e arritur e shqiptarëve në shtet mban vulën e tij. Ai na bëri popull shtetformues, nga një popull që dikur ishim të diskriminuar, nga një numër shumë të vogël të përfaqësimit nëpër institucione, sot kemi shqiptarë ngado, tashmë numrat e përfaqësimit shqiptar i kemi, ndaj duhet të punojmë në cilësi. Ne jemi këtu për të dëgjuar hallet e qytetarëve, të diskutojmë çfarë kemi bërë dhe çfarë duhet të bejmë, sepse vetëm kështu përmirësohet puna jonë dhe rregullohet shtëpia jonë e përbashkët BDI, sqaroi Ahmeti.