Grubi takon u.d. Ambasadorin Gjerman Otto Graf: Ndryshimet kushtetuese këtë vit!

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi, ka pritur në takim ushtruesin e...

Bekteshi – Shaqiri: Më ndryshimet kushtetuese do të ndryshohet dhe e ardhmja e vendit

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Jegunovcës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë mbajtur edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, deputetja Fisnike Bekteshi Shaqiri si dhe kryetari i degës së BDI në Jegunovcë, Eldin Ademi.

Sot do të shqyrtojme punët që kemi bërë dhe që duhet bërë, sepse të bartish një funksion pubik është një përgjëgjësi. Nesë bëjmë krahasim nga viti 2001 e deri më sot, dallimi është shumë i madh. Lufta u bë për të drejtat tona, për flamur, gjuhë, universitet, instucione dhe përfaqësim. Pati lufte, por u bë për të sjellur paqe dhe drejtësi në këtë vend. Ishte pikërisht Ali Ahmeti që bëri vendin anëtar në NATO, tashmë përpara kemi dhe kapitullin për anëtarësim në BE. Më ndryshimet kushtetuese do të ndryshohet dhe e ardhmja e këtij vendi, vlerësoi Bekteshi Shaqiri.

Latest Posts

Heshtja zgjedhore në Mal të Zi nis në mesnatë

Në Mal të Zi, në mesnatë fillon heshtja zgjedhore fillon, në prag të rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, që do të mbahet të...

Si mbërritën deri tek akpadia penale ndaj ish-presidentit, prokurorët e Manhatanit?

Akuza penale e ngritur ndaj ish-Presidentit Donald Trump në Nju Jork, rrjedh nga një pagesë për të siguruar heshtjen e aktores së filmave pornografikë...