Bekteshi: Secili projekt i realizuar nga institucionet qëndrore, e ka vulën e qytetarëve në vendin tonë

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Tearcës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë mbajtur edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, zëvendësministri i Drejtësisë Agim Nuhiu, drejtori Shaban Mehmeti si dhe kryetari i degës së BDI në Tearcë njëherit edhe kryetar komune, Nuhi Neziri.

Atë të cilën e tha Agimi une do e kisha vazhdu vetëm me disa të dhena, U menaxhua pandemia, kriza energjetike, kemi realizu projekte, dhe ashtu nuk mori merita të përvetshme, sepse vizioni i Ali Ahmetit është që të realizohet programi i BDI-së jo duke i personalize projektet, port ë shërbejmë për qytetarët ashtu siç e meritojnë. Secili projekt i realizuar nga institucionet qëndrore, e ka vulën e qytetareve në vendin tonë, por dhe mbështetjen e z. Grubi, e them këtë sepse në bazë ditore unë me koleget ministra, jemi në koordinim me z.kryeministrin Grubi. Nuk duhet krijojmë njerëz që dikush neve të na ketë neve borxh nesër, por për të realizu projekte që janë pjesë e platformës së BDI-së, sepse puna jonë është përgjegjësi. Mos besoni kur thonë se punën ua kryej unë ose ai tjetri, besoni Ali Ahmetit dhe ideve të tij, sepse vetëm ashtu fitoni sot dhe në të ardhmen, sqaroi Bekteshi.