Neziri: Realizuam shumë projekte me përkrahje nga Qeveria

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sonte ka vazhduar takimin me qytetarët e komunës së Tearcës. Para të pranishmëve krahas kryetarit Ahmeti, fjalim rasti kanë mbajtur edhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, zëvendësministri i Drejtësisë Agim Nuhiu, drejtori Shaban Mehmeti si dhe kryetari i degës së BDI në Tearcë njëherit edhe kryetar komune, Nuhi Neziri.

Koshientë të sfidave dhe angazhimit strategjik ndaj kërkesave të qytetarëve, ne u ballafaquam me shumë sfida, si kriza ekonomike, energjetike por arritëm te menaxhojmë mirë më të gjitha këto pengesa. Arritem projekte kapitale, si çerdhe për fëmije, hapësira rekreacioni, revonuam shumë shkolla, salla, infrastrukturë rrugë dhe kanalizime, realizuam systemin e mbyllur për vaditje të tokës bujqësore, stacion fltrimi për ujë të pijshëm, asfaltuam dhe bekatonizuam të gjitha vendbanimet, si dhe shumë aktivitete të mbështetura nga të gjitha zëvendëskryeministri, ministrat dhe drejtorët. Falenderojmë poashtu dhe partnerët tanë që na ndihmuan dhe bashkëpunuan me ne. Realizuam poashtu zgjedhjet e brendshme partiake, ku zgjodhëm në drejtime të rëndësishme breza të rinjë që janë pjesë e strukturës së BDI, tha Nuhiu.