Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Nazarko: Interesi i Perëndimit është që Maqedonia e Veriut të avancojnë në drejtim të integrimit

“Në rajon ka forca pro-ruse, të deklaruara pro-ruse, ashtu siç ka edhe agjendë pro ruse. Agjendë pro-ruse është bllokimi i avancimit të integrimit të rajonit, apo vendeve të veçantë për tu integruar në NATO apo Bashkim Evropian (BE)”, tha analisti dhe publicisti nga Tirana – Mentor Nazarko për Indeks.mk, duke folur mbi tentimet ruse për të ndikuar në procesin e integrimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor në NATO dhe BE.

“Gjithë kujdesi që duhet pasur është që në mënyrë të pavetëdijshme ndonjë nga partitë shqiptare të mos i shërbejnë kësaj agjende. Është krejtësisht e qartë se interesi i Perëndimit është që Maqedonia e Veriut ti përmbush gjithë kushtet e nevojshme, të domosdoshme, të imponuara diku, diku edhe artificialisht në mënyrë që të avancojnë në drejtim të integrimit”, potencoi Nazarko.

Latest Posts

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...