Pritje madhështore për ministrat e BDI-së në Çair

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i shoqëruar nga ministrat Osmani, Shaqiri, Bekteshi dhe anëtarë të tjerë të BDI, sonte vizitoi këshillin vendor “Skender Metallari” në Çair.

Faleminderit për mikëpritjen vëllazërore aktivistëve të këshillit vendorë Skender Metallari në Çair.

Nga entuziazmi i këtillë në çdo lagje burojnë të gjitha arritjet e vendit, po nga takimet e këtilla me të njejtin angazhim dhe të rreshtuar pas vizionit të drejtë e largpamës të Ali Ahmetit do të vazhdojmë rrugën drejt Europës.

https://www.facebook.com/photo?fbid=740490500773804&set=pcb.740491960773658