Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Ademi dhe Bekteshi vazhdojnë takimet në Kumanovë, në Lagjen Skenderbeu

Nënkryetari BDI-së, Arbër Ademi dhe ministri Bekteshi sonte kanë qëndruar në Kumanovë në Lagjën e Trimave dhe në Lagjen Skenderbeu.

Ademi dhe Bekteshi kanë zhvilluar bashkëbisedim me banoret e ketyre lagjeve lidhur me rrugëtimin e vendit në BE dhe për çështje tjera me rëndësi për qytetarët.

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...