Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Bekteshi: Etiketat në çdo produkt doemos në dygjuhësi, nëse jo, denime drakonike

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka deklaruar se etiketat e produkteve do të duhet të jenë në dy gjuhë.

“Nuk është fer që në një vend si Maqedonia e Veriut të kemi në gjuhë të tjera, e jo edhe në gjuhën vllehe, boshnjake, serbe, turke, rome” ka deklaruar Bekteshi.

Kurse në pajtim me Ligjin për dygjuhësinë etiketa në gjuhën maqedone dhe shqipe duhet patjetër të ketë.

Në prokurimet e reja të gjithë kompanitë tregtare kanë për obligim të shtypin etiketat në dy gjuhë.

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...