Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Një biznesmen i pandalshëm si Astrit Salihu, kompania e tij Atdheu gjendet në krah të secilit shqiptar në botë

Astrit Salihu, një njeri me të vërtet me vlera të mëdha, përveç se një menaxher dhe biznesmen i sukseshëm, ai është dhe një humanist i madh.
Sukseset e tij nuk ndalen në asnjë moment, sepse njerëzit si Astriti me aftësit dhe zotësitë e tyre arrijnë që me punët dhe aktivitetet e tyre të jenë gjithë kohës aktiv dhe të suksesshëm në Kosovë, rajon dhe diasporë.
Ai vjen nga Kosova por jeton dhe vepron në Gjermani dhe diasporë kryesisht dhe ka një biznes i cili po ecën shumë mbarë dhe gjendet në krah të mërgimtarëve tanë, pra kompaninë e funeraleve që quhet “Atdheu”, një destinacion për gjithë shqiptarët në mbarë botën dhe jo vetëm.
Astritit i urojmë shëndet dhe sukseset e tij të jenë çdo ditë e më shumë në rritje e sipërm bashkë me kompaninë e tij Atdheu.
https://fb.watch/iB_ik0VWYy/

Atdheu – Transport Kufomash. Transport i Kufomave nga Europa për në atdhe. Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Ne bëjmë transport Kufomash nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Ju ofron  transport modern dhe çmim të arsyeshëm. Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në Atdhe.

Kontakt

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...