Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Deputetja e AAK-së e bën tatuazh UÇK-në në dorën e majtë


Time Kadrijaj e bën tatuazh UÇK-në në dorën e majtë.

Deputetja e AAK-së, Time Kadrijaj, e ka bërë tatuazh në dorën e saj të majtë, akronimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Këtë e ka bërë të ditur deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, e cila ka shkruar se në vigjilje të festës së Pavarësisë, nuk ka asgjë më madhështore se heroizmi i grave dhe burrave në luftën e UÇK-së.

“Në vigjilie të festës së Pavarësisë, nuk ka asgjë më madhështore se heroizmi i grave dhe burrave të Kosovës në luftën e UÇK-së”, ka shkruar Deliu.

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...