Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Rriten sërish pagat e mësimdhënësve/ Grubi: Vlerësojmë mundin në edukimin e brezave të ardhshëm

Zëvendëskryeministri Artan Grubi në rrjetet sociale ka njoftuar sipas marrëveshjes së Qeverisë me SASHK, paga e mësimdhënsëve prej këtij muaji do të rritet edhe për 1000 denarë.

“Pas rritjes prej 4000 denarë në shtator të vitit të kaluar, konform marrëveshjes së nënshkruar me SASHK të gjithë mësimdhënësit do të kenë pagë më të lartë për 1000 denarë të reja duke filluar nga ky muaj. Vlerësojmë mundin dhe veprimtarinë e atyre që kujdesen për edukimin dhe arsimimin e gjeneratave, të atyre që vendosin themelet e ardhmërisë sonë të shëndoshë!”, ka shkruar Grubi.

Lexoni këtu postimin e plotë të Zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi: https://www.facebook.com/photo/?fbid=743474583808729&set=a.262689908553868

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...