Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Familja shqiptare në Jesolo të Trevisos ju bën surprizë Durim Malajt dhe Florim Gegës

Këngëtarët Durim Malaj dhe Florim Gega ketë vikend ishin të angazhuar në disa mbrëmje muzikore në Austri dhe Itali, por para se të performonin në Treviso të Italisë për nderë të Festës së Pavarsisë së Kosovës, atyre ju bë një pritje jashtëzakonisht e veçantë nga familja shqiptare nga Durresi që ka në pronësi një restaurant tepër luksoz në Jesolo, Veneto të Italisë pra ata drekuan në restaurantin ARIS që veçohet për përgaditjet e ushqimeve italiane.

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...