Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Familjarët e viktimave të 21 janarit në SPAK, pritet protestë dhe kallëzim i ri

Familjarët e viktimave të ngjarjes së 21 Janarit 2011do të mbajnë një protestë në ambjentet e Strukturës së Posaçme Antikorrupsion pas shpalljes së moskompetencës për çështjen e 21 Janarit.

 

 

 

Ata pritet gjithashtu të bëjnë një kallëzim të ri në SPAK ndaj, kryeministrit të asaj kohe Sali Berisha, Ministrit të Brendshëm, Lulzim Basha dhe kreut të Gardës, Ndrea Prendi.

 

 

 

Prokuroria e Posaçme shpalli moskompetencën për të hetuar vrasjet e 21 janarit një javë më parë.

 

 

 

 

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...