Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Një hapësirë e re rinore në kryeqytet

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 inaguruan hapësirën më të re rinore në kryeqytet.

Vendtakimi i ri për të gjithë ata që dëshirojnë të diskutojnë, debatojnë, krijojnë aktivitete artistike, apo të jenë pjesëmarrës në eventet që kjo hapësirë rinore do të mirëpresë për të patur një angazhim më të mirë social dhe kulturor, quhet “Tok me ne #SiN’Shpi.

Në eventin inagurues të Premten në 11:00 u prezantua programi javor dhe mundësitë se si organizatat dhe të rinjtë do të mund të përdorin këtë hapësirë për aktivitetet e tyre.

Kjo nismë është realizuar në kuadër të projektit “Këmbëkryq me Ndërkombëtarët’’, nën implementimin e organizatës Qendra për Ekselencë (DCE) në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar dhe Bashkinë Tiranë.

Latest Posts

I njohur ndërkombëtarisht, artisti i grimit, Ernesti, fillon realizimin e masterclass për studentë

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...